Vår passion för mat

Skrivet av den 29 Jan, 2019 i Blogg | Inga kommentarer

Tänk dig en mässa där hängivenheten vibrerar och det vurmas för det som är genuint och på riktigt. Tänk dig en mässa som hyllar mat från grunden. På Passion för Mat hittar du självklart Falkenbergs Skafferi. Som första plats någonsin fick Falkenberg det prestigefyllda priset “Årets värt en resa” 2018 av White Guide. Varför? Här finns så många smakrika upplevelser värda att utforska.

Vi ska laga, ni ska äta, den gamla ramsan om Halland känner du nog igen. Åarnas ordning får dock rätta sig efter vårt koncept, för nu är det maten som står i fokus. Falkenberg ligger mitt i Halland med korta avstånd till goda grannar. Tack vare ett regionalt samarbete kan vi nu bygga en fantastisk monter tillsammans med våra vänner i Kungsbacka, VarbergHalmstad och Hylte. Dessutom kommer Olsegården och deras digra sortiment ”Taste of Halland” stå redo i sin monter strax bredvid. Så det är bara att inhandla allt det goda du just fått nys om.

 

Skafferi_vanner


Detta händer:

Köksscenen
Här bjuds det på action från vår egen Köksscen. Lokala råvaror och spännande kompositioner kommer kittla smaklökarna på löpande band. Ett glatt gäng konferencierer kommer snickesnacka med våra duktiga kockar. Och hålla lite låda, så att gästerna hör, ser och blir bjudna på det goda som skapas bland grytor och kastruller.

Halländsk Dryckesbar
Men det ska inte bara ätas. I Halland finns det en uppsjö av mindre företagare som till exempel brygger öl, rostar kaffe, tar fram te, gör äppelmust och fermenterar kombucha. Provsmakning av detta goda sker i den halländska dryckesbaren. Här blir det också after-fair med skönt häng i slutet av varje mässdag.

Drömverkstan
Är det dags att förverkliga din företagsdröm? Låt oss då presentera årets nyhet: Drömverkstan. Här kan du boka in en speeddate med någon av våra duktiga matentreprenörer. Det kan vara en kock, bagare eller restauratör, gemensamt är att de alla gjort företag av sin passion för bra mat. Ställ dina frågor och få massor av tips på hur du kan ta din dröm vidare till verklighet. Speeddaterna kan du boka här.

Välkommen att besöka oss!
Mässan äger rum på Åbymässan i Mölndal den 1-3 mars. Vi kommer till Passion för Mat för att fler ska få chans att upptäcka våra fantastiska halländska matupplevelser. För nog är det så att om en väl fått upp smaklökarna för Halland, och en råkar vara ledig och hungrig samtidigt, då är det hit en vill komma.

Vår halländska monter görs möjlig av:

loggor_pfm

Skriv något till oss