Smoking Aces Bbq

Skrivet av den 26 Nov, 2018 i Blogg | Inga kommentarer

Rör det rökt rör det Martin Nordh. & hans Smoking Aces Bbq. 

Handlar det om eld & glöd & kol & grillat & ved & lågor och allt sånt så är det också högaktuellt för denne ständigt aktuelle unge man som började med en grill & goda griller i huvudet att han skulle bli en baddare på att hantera densamma. 

martin_nordh

Så mycket att han blev Grillmästare med hela svenska folket när han kammade hem segern i det populära Tv-programmet! Applåder & stående ovationer!

Martin är en herre med många järn i elden. & egentligen är hans cateringföretag Smoking Aces Bbq ett sidoprojekt. En hobby. Något han väldigt gärna ägnar sin tid åt. Och ägnar tid det gör han. 

Martin är även en i det goa gänget bakom angenäma Aska World Wide Bbq, på allas vår favoritbacke dvs den i Skrea.

Men vill du säkrast träffa Martin så ber du honom packa med sig sitt pick & pack & bege sig till dit där du är så kör Mr Smoking Aces Bbq himself sin catering där. 

grillat

Ja det egna företaget rullade igång på riktigt när han fick en större beställning på ett catering-jobb och därmed drog in tillräckligt med flis för att kunna ha råd att köpa sig en dator. Och med en dator i sin ägo kunde han plötsligt fakturera. Och då kunde han plötsligt ta på sig ännu fler jobb. Unt so weiter. 

Goda lokala råvaror av hög kvalitet ser han alltid till att skaffa sig, och stor skaparlusta och nyfikenhet framför sina grillar det är han redan begåvad med. 

Jag har glädjen att prata med Martin genom telefonen samtidigt som jag är ute i förvinter-kvällen. Och plötsligt biter kylan inte riktigt lika hårt i min kind. Det är svårt att inte bli varm inombords när man får höra honom berätta om sina grillar som han så högt gillar. 

Man riktigt hör på Martin att han brinner för det han gör!

När det passar Martin så passar han även på att saluföra varor, och inför kommande högtid förbereds det bland annat julskinka. Givetvis på hans sätt med BBQ. 

julskinka

Barbecue! Barbiiikjoo. Ett sätt att tillaga käk på.

I vanliga fall styr han instagramkontot vid namn @smokingacesbbq, och tar över @falkenbergs_skafferi det gör han nu!

// Rina Ratell

Skriv något till oss