SIA Glass

Skrivet av den 13 Aug, 2018 i Blogg | Inga kommentarer

Vår kommun har begåvats med ännu ett grymt ställe att sitta & glassa på! Soffor, stolar & bord att luta armarna på har placerats ut. Känslan av ett vardagsrum utomhus har uppnåtts. Denna heta sommar har nu börjat gå på sin sista vers. & här pågår svalkande glasskommers kors & tvärs.

sia2

Snackar om nya uteserveringen runt superba SIA Glassbutik i pigga Slöinge! 

Glassbar & butik! Här saluförs de frysta läckerheterna.

Sällan har det varit så lätt att äntra en affär. Sällan så lätt att känna smaker vattnas på tungan & sällan så svårt att inte i sin kundkorg packa på sig en av varje av exakt allt i butiken. Minst. Minusgraderna i perfekta paketen vill helt enkelt hem hänga på. Åh.

Så vad gör man då? Man stryker utmed glassdiskarna. Spejar. Spanar ner i dem. Eller man passerar inte. Man stannar upp och vill testa. Vill med sig ta. Vill ha.

Lokalproducerad glass – god både för munnen, magen & miljön. 

Alltid gjord på svensk färsk grädde. 

Här hittar du även förutom SIA Glass hela sortimentet, i alla möjliga förpackningsstorlekar och smaker, även andrasortering till ännu mera plånboksvänliga nivåer. Det kan vara att det är nån nöt för lite i glassen eller att det inte blivit tillräckligt med fluff. Då blev det plötsligt så röd prislapp att det nästan borde kunna leda till först-till-kvarn-gruff.

sia1

& i glassbaren kommer du högst troligt stirra på smak-listan ett längre tag innan du bestämmer dig. Vilken smak ska du säga först så att den kulan hamnar underst dvs blir den smak du mumsar i dig sist & kommer fortsätta ha med dig när du traskar iväg från detta sköna hak? 

Häng med på Falkenbergs Skafferis instagram nu när svalkande SIA glass fyller veckans bildflöde, med sånt som innehåller sånt som danskarna kallar piskefløde. 

PersikaHallon. CitronIngefära. Cheesecake. Wienernougat. Det inte går att få nog’ at.

// Rina Ratell

Skriv något till oss